Sistemska integracija

Izvajamo kvalitetne storitve pri postavitvah potrebne infrastrukture za računalniška omrežja. Z rednim ter ustreznim vzdrževanjem, ki ga izvaja natančna in strokovno usposobljena ekipa sistemskih inženirjev z bogatimi izkušnjami, pa lahko zagotovimo neprekinjeno in optimalno delovanje IT sistemov. Skrb za zadovoljstvo strank je naša prioriteta, zato se z rednimi pregledi in dopolnitvami sistema trudimo problem diagnosticirati in odpraviti še preden preraste v motnjo delovnega procesa. Zelo pomembno vlogo igra tudi varnost v omrežjih, čemur posvečamo veliko pozornosti. S poznavanjem splošno razširjenih programskih zbirk lahko nudimo tudi pomoč uporabnikom pri delu, ko in če se kaj zatakne. Spremljanje hitrega razvoja IT tehnologije ter neprekinjeno izpopolnjevanje znanja je naša vsakdanja skrb, zato lahko, v skladu s potrebami stranke, kompetentno in racionalno svetujemo pri morebitnih dograditvah in nadaljnemu razvoju IT sistema.

Povezave

Kontakt

Ličer Solutions d.o.o.
Cesta v Gorice 16C
SI - 1000 Ljubljana

Davčna številka
SI26010194

Telefon, fax
T: +386(1) 5101-780
F: +386(1) 5101-785

Internet
E-Mail: info@lsi.si

Aktualno

18.8.2015
Certifikat Excellent SME

Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

 

1.5.2014
Novo poglavje

Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.