Razvoj in svetovanje

Naša svetovalna in razvojna ekipa je zagotovilo za strokovno znanje in izkušnje pri načrtovanju, projektiranju, gradnji, testiranju in izvajanju najzahtevnejših aplikacij na Microsoft in Oracle platformi.

Uporaba novih tehnologij in spoznanj z dokazano metodologijo za razvoj učinkovitih aplikacij, zmanjša tveganje in stroške projekta, hkrati pa ohranja visoko kakovosten nivo izvedbe.

Razvoj programske opreme
Z veseljem bomo pozorno preučili zastavljen problem, odkrili posebnosti problema in poskrbeli, da osnovna ideja za problemom, ki ga rešujemo, postane realnost. Reševanje najtežjih problemov je naše poslanstvo, kateremu smo zelo predani.
Ko je razvojni del projekta oziroma rešitve končan, se prične testni del. Dobro se zavedamo, da se nemogoče lahko zgodi nepričakovano in zato je skrbno testiranje napram realnim situacijam odločilnega pomena za uspešno delovanje aplikacije. Po zaključenem testnem delu in naknadnem urejanju podrobnosti, je aplikacija pripravljena na implementacijo. Največja nagrada po zaključenem delu je uspešna implementacija rešitve, ki zadovolji naročnika.

Outsorcing
Našo ekipo za razvoj in svetovanje je mogoče najeti, kar je zanimivo za podjetja, ki imajo potrebe po zanesljivih, fleksibilnih in visoko usposobljenih razvijalcih programske opreme.

Povezave

Kontakt

Aktualno

18.8.2015
Certifikat Excellent SME

Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

 

1.5.2014
Novo poglavje

Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.