Sistem za upravljanje z dokumenti

Pisarna brez papirja! Slogan o katerem je bilo, kako ironično, prelitega veliko črnila. In kljub napovedim da je ta cilj »za naslednjim ovinkom«, se vztrajno izmika. Dejstvo pa je da so orodja in sistemi ki k temu stremijo v zadnjem času močno napredovali. Zajem dokumentov iz papirne v elektronsko obliko ter elektronsko arhiviranje dokumentov so vsakdanji pojav ki prinaša nedvomne prednosti pri poslovanju. Mnogokrat pa je vzpostavljen sistem dejansko le nadomestilo za kupe papirja. Delovni procesi se ne spremenijo in prilagodijo. Zaposleni sicer mnogo hitreje najdejo in pregledajo potreben dokument, interpretacija njegove vsebine v kontekstu delovnega procesa pa je še vedno človekova naloga. In ravno tukaj je še veliko neizkoriščenega potenciala za spremembe in izboljšave. Dokumentni sistem ne sme ostati osamljen monolit ki, sicer odlično, opravlja le in zgolj svojo funkcijo. Integrirati ga je potrebno v življenje podjetja. Le tako lahko dodobra izkoristimo ponujene potenciale, zaposlenim prihranimo marsikatero duhamorno opravilo in jim omogočimo da s svojo ustvarjalno energijo bolje uporabijo ter tako ustvarjajo novo dodano vrednost. S tem ciljem pred očmi smo v podjetju Ličer Solutions ob pomoči zunanjih partnerjev posvetili integraciji obstoječih DMS rešitev v poslovno okolje. Uveljavljene ter priznane sisteme (AlFresco, Kofax) smo uspešno povezali ter jih vključili v obstoječe poslovne procese. V tesnem sodelovanju s stranko identificiramo ustrezne integracijske točke, predlagamo prilagoditve poslovnih procesov ter načrtovan sistem implementiramo.

Povezave

Kontakt

Ličer Solutions d.o.o.
Cesta v Gorice 16C
SI - 1000 Ljubljana

Davčna številka
SI26010194

Telefon, fax
T: +386(1) 5101-780
F: +386(1) 5101-785

Internet
E-Mail: info@lsi.si

Aktualno

18.8.2015
Certifikat Excellent SME

Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

 

1.5.2014
Novo poglavje

Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.