Paket vzdrževanja na ključ in po meri

Učinkovita podpora informacijskemu sistemu igra v vsakem poslovnem okolju pomembno vlogo pri zagotavljanju nemotenega dela uporabnikov. Z našimi paketi vzdrževanja na ključ, ki vsebujejo skrb za nemoteno in optimalno delovanje sistema, intervencije na terenu, dobavo opreme, hitro pomoč uporabnikom ter skrb za razvoj sistemskega okolja in svetovanje dobite osebni pristop, hiter odziv in uporabnikom prijazne storitve. Paket vzdrževanja prilagodimo vašim potrebam na način, da dobite podporo informacijskemu sistemu, ki jo potrebujete, da bo fokus usmerjen v delovne procese, ki predstavljajo vašo osnovno dejavnost.

Povezave

Kontakt

Aktualno

18.8.2015
Certifikat Excellent SME

Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

 

1.5.2014
Novo poglavje

Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.