Elektronsko bančništvo

Čakanje v vrsti pred bančnim okencem je za mnoge izmed nas že kar redkost ali celo oddaljen in bled spomin. Tudi pri nas se namreč bančno poslovanje posodablja in v vedno večji meri seli na splet. Tako je dandanes nekaj vsakdanjega, da banko obiščemo le ob odprtju in zaprtju računa ter morda najemu večjega kredita. Proces za doseganje take ravni ponudbe bančnih uslug prek spleta pa ni ne hiter in ne enostaven. Pri Ličer Solutions smo zelo ponosni na dejstvo, da pri tem procesu sodelujemo že dolgo, tako rekoč od pionirskih časov. V tesnem sodelovanju z bančnim sektorjem ter seveda neprestanem spremljanju želja ter potreb uporabnikov bančnih storitev, bodisi fizičnih ali pravnih oseb, že dolgo razvijamo inovativne rešitve za spletno bančništvo. Kot vedno, ko govorimo o denarju, je seveda varnost na prvem mestu in področje kjer se o kompromisnih rešitvah sploh ne razmišlja, kaj šele glasno govori. Ob vzpostavitvi varnega okolja pa lahko seveda razmišljamo in delujemo v smeri bogatenja ponudbe in enostavnosti uporabe.

Kot vezni člen med banko in uporabnikom je izredno pomembno, da lahko spletna banka hitro sledi tako spreminjajočim se potrebam banke kot ponudnice vedno novih storitev kakor tudi njihovim uporabnikom. To je mogoče doseči le z dobro integracijo spletne banke v bančno okolje. Le tako je mogoče novo storitev v spletni banki ponuditi pravočasno, vzporedno s ponudbo storitve na bančnem okencu. Taka stopnja integracije nam, v nasprotju z drugimi rešitvami, omogoča tudi edinstveno, popolnoma interaktivno procesiranje. Ko namreč uporabnik potrdi izvedbo določene transakcije, se le-ta dejansko tisti trenutek tudi izvede. Ko se uporabniku spletna stran osveži, je transakcija že izvedena in uporabnik že vidi novo, popolnoma točno stanje na računu.

Povezave

Kontakt

Ličer Solutions d.o.o.
Cesta v Gorice 16C
SI - 1000 Ljubljana

Davčna številka
SI26010194

Telefon, fax
T: +386(1) 5101-780
F: +386(1) 5101-785

Internet
E-Mail: info@lsi.si

Aktualno

18.8.2015
Certifikat Excellent SME

Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

 

1.5.2014
Novo poglavje

Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.