Pravna obvestila

Zaščita pravic
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu www.lsi.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Ličer Solutions in je informativne narave.

Omejena odgovornost
Ličer Solutions ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.lsi.si in za morebitno škodo povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Ličer Solutions se bo trudil za pravilnost informacij. Ličer Solutions lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.lsi.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov
Ličer Solutions bo z vsemi podatki zbranimi na straneh www.lsi.si razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Kontakt

Aktualno

18.8.2015
Certifikat Excellent SME

Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

 

1.5.2014
Novo poglavje

Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.