• Gradimo poti do vašega uspeha
  Smo dinamično podjetje z vizijo ponuditi inovativne IT rešitve, ki našim strankam omogočajo prednost na tržišču.

  V ta namen izkoriščamo najsodobnejše tehnologije, ki nam omogočajo opraviti delo hitreje, ceneje ter predvsem bolj učinkovito.

  Veseli bomo, če lahko naše znanje in izkušnje delimo z vami ter vam pomagamo poiskati rešitev, prilagojeno vašim potrebam.

 • Razvoj in svetovanje
  Imamo znanje in izkušnje, ki so zagotovilo in obveza, da bodo vaše zahteve v popolni meri prenešene v rešitev. Ste pripravljeni?

 • Sistemska integracija
  Skrbno načrtovana postavitev ali prilagoditev računalniškega sistema s preverjenimi strojnimi in programskimi komponentami, usklajenimi z zahtevami in potrebami naročnika, je cilj vsakega projekta sistemske integracije Ličer Solutions.

 • Upravljanje tiskanja
  Želite imeti popoln nadzor nad tiskanjem v vašem podjetju?

  Informacije o stanju tiskalnikov, količini izpisanih strani po uporabnikih in še kaj...?

  Mi vam lahko hitro in učinkovito pomagamo!

 • McAfee
  Sinonim za proaktivne in preverjene rešitve in storitve, ki skrbijo za visoko stopnjo varnosti sistemov in omrežij po vsem svetu.

Kontakt
Ličer Solutions d.o.o.
Cesta v Gorice 16C
SI - 1000 Ljubljana

Davčna številka
SI26010194

Telefon, fax
T: +386(1) 5101-780
F: +386(1) 5101-785

Internet
E-Mail: info@lsi.si
Rešitve
Aktualno
 • 18.8.2015
  Certifikat Excellent SME

  Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

   

 • 5.1.2015
  Microsoft Midmarket solution provider

  Uspešno smo obnovili Microsoftovo kompetenco za leto 2015, kar nas uvršča v vrh organizacij Microsoftovega partnerskega ekosistema in omogoča, da bomo svojim strankam lahko nudili vrhunsko tehnično podporo.

   

 • 22.10.2014
  Gazela 2014

  Tudi v letu 2014 se je podjetje Ličer Solutions uvrstilo med elito 500 najhitreje rastočih podjetij, ki predstavljajo motor gospodarstva v Sloveniji. To je dokaz, da kljub zaostrenim gospodarskim razmeram premoremo znanje in energijo za premagovanje vsakodenvnih izzivov ter pomeni zavezo, da bomo še pospešili korak po zastavljeni poti.

   

 • 1.10.2014
  Potrjeno partnersko sodelovanje

  ​Z dolgoletnim partnerjem SKB d.d. smo sklenili dogovor o nadaljevanju poslovnega sodelovanja, ki temelji na medsebojnemu zaupanju, znanju in izkušnjah, ter profesionalnosti naših storitev. Za nas je to spodbuda, da bomo tudi v bodoče opravljali naše storitve na najvišjem nivoju in nenehno iskali izboljšave.

   

 • 1.5.2014
  Novo poglavje

  Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.

   

Storitve