Poslovni partnerji

IBM (NASDAQ: IBM) je vodilno svetovno podjetje v informacijski tehnologiji. Podjetje pokriva vsa najpomembnejša področja v IT dejavnostih: strežniki, sistemi za shranjevanje podatkov, polprevodniki, osebni računalniki, programska oprema in storitve. Podjetje je največji svetovni ponudnik IT storitev in drugi največji proizvajalec programske opreme.
IBM in logotip IBM so registrirane blagovne znamke družbe IBM Corporation v Združenih državah in/ali drugih državah.
Družba Microsoft (NASDAQ: MSFT), ki je bila ustanovljena leta 1975, je vodilno svetovno podjetje na področju programske opreme, storitev in internetnih tehnologij za osebno in poslovno računalništvo. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov in storitev, zaradi katerih so ljudje učinkovitejši - vedno, povsod in v kateri koli napravi.
Microsoft in logotip Microsoft so registrirane blagovne znamke družbe Microsoft Corporation v Združenih državah in/ali drugih državah.
Oracle (NASDAQ: ORCL) je vodilni svetovni dobavitelj programske opreme, strojne opreme in storitev za velika podjetja. Dejavnosti podjetja obsegajo razvoj, proizvodnjo, trženje, distribucijo in vzdrževanje podatkovnih zbirk ter middleware programske opreme, aplikativne programske opreme in računalniških sistemov.
Oracle in logotip Oracle so registrirane blagovne znamke družbe Oracle Corporation v Združenih državah in/ali drugih državah.
Aimetis je vodilno globalno podjetje na področju inteligentne video tehnologije ter utiranja poti pri uvajanju video analize kot temeljne komponente rešitev za upravljanje video nadzora. Podjetje ponuja integrirane rešitve za inteligentno upravljanje z videom na področju varnostnega nadzora ter aplikacij poslovnega obveščanja, katere temeljijo na inovativnih ter odprtih tehnologijah, ki predstavljajo enotno platformo za migracijo z analognega videa na inteligentne IP video rešitve.
Aimetis in logotip Aimetis so registrirane blagovne znamke družbe Aimetis Corp v Združenih državah in/ali drugih državah.
McAfee je vodilni ponudnik varnostnih rešitev, ki ima v svojem portfelju izdelke in rešitve za domače uporabnike ter mala in velika podjetja. Izdelki podjetja obsegajo protivirusne programe, izdelke za boj proti neželeni elektronski pošti, sisteme za preprečevanje vdorov (IDS/IPS) ter številne druge programske in strojne varnostne rešitve.
McAfee in logotip McAfee so registrirane blagovne znamke družbe McAfee, Inc. v Združenih državah in/ali drugih državah.
Lexmark (NASDAQ: LXK) je vodilni svetovni izdelovalec tiskalnikov in s tem povezanih izdelkov. Izdelujejo vse vrste tiskalnikov (matrični, inkjet, laserski) tako za domačo rabo kot tudi za velika podjetja (finance, zdravstvo, proizvodnja, prodaja,..) Lexmarkova hčerinska firma Perceptive Software izdeluje programsko opremo in nudi storitve, ki se uporabljajo za upravljanje dokumentov, procesov, slikovnih obdelav in drugih vsebin.
Lexmark in logotip Lexmark so registrirane blagovne znamke družbe Lexmark v Združenih državah in/ali drugih državah.

Povezave

Kontakt

Aktualno

18.8.2015
Certifikat Excellent SME

Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

 

1.5.2014
Novo poglavje

Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.