O podjetju

Podjetje Ličer Solutions, ki je bilo ustanovljeno leta 1993, se ukvarja s sistemskimi in programskimi rešitvami. S kvalitetnim delom, skrbjo za stranke, pozitivnim odnosom in visoko motiviranim kadrom dosegamo visoko stopnjo rasti, ki jo nameravamo z vlaganjem v tehnologijo in znanje zaposlenih obdržati tudi v prihodnje.

Priča smo namreč korenitim spremembam na trgu, zato se v podjetju Ličer Solutions zavedamo, da je uspeh na našem področju odvisen od usposobljenosti delovne sile, zmožnosti hitrega prilagajanja spremembam ter povezovanju s pravimi partnerji. Menimo, da vse od naštetega imamo, posebno veseli smo dejstva, da smo partnerji velikih hiš kot so IBM, Microsoft, Oracle in McAfee. Skupaj lahko strankam ponudimo celovito in kvalitetno rešitev.

Tudi v prihodnje bo podjetje Ličer Solutions aktivno sodelovalo pri razvoju informacijske družbe. Trgu bomo ponudili rešitve, ki bodo poenostavile in pohitrile delo na področju informacijskih tehnologij, našim strankam pa prinesle prednost.

Povezave

Kontakt

Ličer Solutions d.o.o.
Cesta v Gorice 16C
SI - 1000 Ljubljana

Davčna številka
SI26010194

Telefon, fax
T: +386(1) 5101-780
F: +386(1) 5101-785

Internet
E-Mail: info@lsi.si

Aktualno

18.8.2015
Certifikat Excellent SME

Podjetje Ličer Solutions je prejelo certifikat Excellent SME, znak odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Na podeljeno priznanje smo ponosni, saj dokazuje, da udejanjamo vrednote odličnega poslovanja.

 

1.5.2014
Novo poglavje

Družba Mercator d.d. nas je ponovno izbrala za najboljšega ponudnika storitev tehnične podpore, ki nas obvezuje k nadaljevanju odličnosti storitev.